Sämsta bloggaren ever!

Jag måste nog vara den sämsta bloggaren någonsin. Jag skriver väldigt sällan och jag skriver aldrig om sånt som folk tycker är intressant att läsa.

Men för er som faktiskt tycker att mitt liv är intressant så har jag bestämt mig för en liten uppdatering.

Har nu jobbat på Dagab i 3 veckor snart, riktigt bra jobb tycker jag och as bra tider. Börjar 6 och slutar 20 i 3 :) så perfekt för mig. Men samtidigt så har jag börjat känna av att det är lite tungt att bära så mycket som jag gör hela dagarna och jag hoppas att mina ryggproblem håller sig nere... Hmm... Hoppas kan man ju alltid.
Har dock blivit förkyld så har varit hemma nu i 2 dagar vilket inte alls känns speciellt bra. Det suger rent ut sagt att bara sitta hemma :o Iaf när man vet att man typ förlorar massa pengar varje dag man går hemma. Men men.. Ska förhoppningsvis till jobbet imorgon.

Har för övrigt också lagt singellivet bakom mig =) Är helt enormt kär i Johan :) Min alldeles egna bonde <3


Ledarskapsutbildning!

Oj oj oj vad jul jag har haft i helgen :D Har träffat så mycket roligt folk =) Från Skåne i Söder till Norraste Norrland :D Det var så mycket härliga dialekter och alla hade verkligen liknande intressen :)
Det blev dock mer festande än utbildning. Eller självklart var det utbildning men de flesta var så trötta att det gick nog in genom ena örat och ut genom det andra. Men det var verkligen superkul att träffa alla :D Hoppas verkligen att man kan hålla kontakten med de flesta.

Var i stallet både igår och idag och Samba var fruktansvärt pigg och ville INTE skritta utan hon ville bara trava hela vägen, men efter lite lirkande lyckades jag övertala henne till en raskare takt av skritt.
Hatar att det blir så himla mörkt så fort nu. Det är mörkt när man åker och mörkt när man kommer hem igen.

Har ju börjat på Dagab nu också har världens bästa schema just nu jobbar 6-14.42 mån-fre :) Vilket betyder att man har tid för massa annat också. Man kan om man vill hitta på någonting efter att man har varit i stallet vilket verkligen känns jätte skönt =)
Har inte dirket lärt känna någon, men lär mig köra plocktruck iaf och plocka varor =) Hänger mest med min Fadder och följer efter honom som en liten svans. Haha :p
Måste ta med mig iläggssulor till skorna, får så ont i hälarna av att stå upp hela dagen.
Men med inläggen blir det nog superbra :)

Imorgon blir det Coreträning och Reaggeton sen lär man ha träningsvärk som heter duga på Torsdag så man knappt kan jobba. På fredag är det Coreträning igen och sen ska jag passa Marika :) 


Nä nu är det nog dags att sova. Natti


<3 Gotland :)


=)

Biokvällen med Emelie blev jätte rolig :)

Vi började med att äta på donken, då fungerade inte hennes kort så det fick följa med in bakom kassan. :S Emelie anklagade Donken för skimmningsförsök, haha.
Sen lulla vi runt lite inne på Heron innan filmen började.
Det var typ hon och jag och 4 barnfamiljer, vi satt ungefär 4 rader ovanför alla andra och asgarvade. Den var riktigt rolig :) En sån där söt måbra film =) Kommer nog köpa den när den kommer ut på dvd :)

Oj Oj oj, vad jag är trött nu. Men måste vänta tills min tvättmaskin är klar.. Eller tvätten som är i maskinen så klart. Den borde vara klar om ca 20 min. Men är super trött nu och skulle kunna somna på soffan utan några som helst problem :)

Imorgon ska jag försöka släpa mig ut tilll stallet, var ju ett tag sen man var där, men får se hur det går med den saken :p


BIO!

Idag ska jag på bio med Emelie :) Ska bli super mys att träffa henne igen, var ett tag sen sist. Vi ska se Up! i 3D, Jag tror den kan vara riktigt rolig :)

Lämnade in min telefon idag då den har spökat lite med touchen och med ludvolymen så nu har jag mina gamla vanliga telefon med knappar :) Den fungerar perfekt. Dess värre så märks det direkt när man varit utan lur i ca 4 och en halvtimme. Sms och samtal väller in.
Men så länge det är trevligt folk så är det jätte bra =)

Mamma ringde precis och sa att jag glömde hänga tvätten igår så det var bara att tvätta om den :p Jippie. Men men, måste ju ha rena kläder att sätta på mig.

Ser fram emot helgen som kommer också. Ska ju till Ekerö och Sånga-Säby då och lära mig massa saker :) Fick ju det i stipendie av skolan när jag slutade. Ska bli spännande att träffa lite nytt folk och att få lära sig lite grunder i hur man startar eget företag.
Det kommer vara en person där som heter Martin, jag tror det kan vara samma Martin som ville att jag skulle sitta med i en styrelse för LRF Ungdom. Ska bli kul att få ett ansikte på en person man bara pratat i telefon med.

Nä nu ska jag fixa lite sen blir det duschen innan man åker till Emelie :)


Kurs i Jönköping

Oj oj oj. Det har varit såå mycket på schemat i helgen. Vi hann knappt komma till kursgården innan allting drog igång. Det har verkligen varit så spännande. Allt från hästars hältor och krämpor, till foder och hundars instinkt och foder.
Jag kommer verkligen att gå fortsättningskursen och lära mig ännu mer. För jag trodde aldrig att man kunde utvecklas så mycket som jag har gjort på en helg. Helt otroligt!
Så här kommer det lite bilder från kursanläggningen, det var ju otroligt vackert där också.




  
Stugorna vi bodde i  





Kursgården




Lite fin utsikt från bryggan




Rofyllt