Livet fungerar bra :)

I tisdags så var jag och Emelie i södertälje och prata med tatueraren som ska tatuera oss :) Så för hoppningsvis blir det någonting bra av det han ritar, fast han utbrast "Vad är det där!?" till emelies skiss :)
Vi skulle tydligen höra av oss på måndag så då får vi se vad han säger :D

Pratade med ett par personer på cola också för att kunna fixa så att jag jobbar dagtid och det löste sig galant :) Jobbar numera 7-16 och det är bra för då kan jag hjälpa till hemma lite mer nu när mamma ska opereras på måndag, en annan fördel är att jag slipper jobba 14.00-22,36 :) Skönt :D

Var för övrigt på ASA/Bussgods i Farsta och pratade med Roffe, jag har jobb direkt efter cola. Börjar den 17:e augusti kl 8. Då har jag en projektprövotids anställning i 4 månader iallafall och sen får vi se hur det blir.
Så det känns verkligen jätte bra :)

Idag när jag kom till jobbet fick jag reda på vad dagens stora arbetsuppgift var. Ett självras i F-gången på ca 15 pall.... Jag fick plocka tillsammans med ett par andra, kul med lite omväxling men inte när man blir helt kletig av cola för att det är flaskor som har gått sönder.
Men men vi plockade upp allting på 2 och en halv timme :)

Mådde lite halvilla efter matlådan, vet inte riktigt varför men fick gå hem iallafall.
Det blev bättre hemma så jag och Joi åkte mot gålö och var vid klipporna och solade och åt vattenmelon :) Mums.

 
Jag och Joi är på klipporna och solar oss, mys :)


Mitt liv fungerar alltså jätte bra :) Jag har ett jobb ett par månader, jag har fixat as bra jobbtider, jag har en underbar familj och en jätte förstående och underbar pojkvän :)
Jag tycker helt enkelt att mitt liv fungerar perfekt just nu :)

Var på Transformers Revenge of the Fallen premiären på Rigoletto i onsdags och det var nog första och sista gången som jag gick på premiär av en så kallad "nördfilm" det var fullsatt och det betyder cirka 900 personer och det hade troligen varit en visning i salongen innan för det var så fruktansvärt varmt där inne så det var äckligt.
Och stackars Joi fick sitta bredvid ett par riktiga nördar som osade av svett....
Visst nu var jag fördomsfull igen men jag tror faktsiskt att jag har rätt att vara det den här gången. De var typ 25 år, luktade svett och bet i princip på naglarna när hjältarna var på väg att råka illa ut. De klappade också i händerna när hjältarna gjorde någonting bra i från sig.
Förvisso de kunde ha varit förståndshandikappade eller någonting men tror inte de skulle få gå på bio själva då utan en asistent.
Förhoppningsvis så växer de upp någon gång och inser att hygien kan vara ganska trevligt och att det finns andra personer eller filmkaraktärer man kan ha som idoler.
Vet att jag dömmer dem nu men jag bryr mig egentligen inte om vad deras intressen är, om de tittar på transformers serien eller samlar alla figurer som finns att köpa, har lite svårt bara för folk som osar svett.
Och även om de är nördar så kan de vara världens snällaste människor, så hade de inte osat svett så hade jag givit dem en chans, skulle självklart ge dem en chans om de luktade svett också dock så får de var extra trevliga då för att väga upp.


Transformers, bilden hämtad från internet


Filmen var för övrigt helt okej, mycket bra specialeffekter och riktigt nice ljud var det också. Skulle vara trevligt att ha ett sånt ljud hemma :)


Imorgon blir det kolmården med Marika :) vi ska sova i tält och kolla på alla djuren :) Förhoppningsvis så ser vi djuren också eftersom det faktiskt är Marikas födelsedagspresent :)



Kommentarer

Postat av: Joi Johan Hampus Widlund

Haha! Biffen :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback