Födelsedag och fint väder.

hmm vad hände med skärpningen? Gick inte så jätte bra men nu kände jag att det var dags för ett blogginlägg igen :)

Har hunnit vara på kolmården och fylla år sedan jag bloggade sist.

Kolmården var då alltså på med min lillasyster Marika och vi fick toppenväder. Vi var där ca kvart över 10 på lördagmorgon/förmiddag. Tanken var att vi skulle ta med marikas kickbike in för att underlätta för marika om hon fick ont av reumatismen, men man fick inte ha med sig kickbike in. Även fast jag sa att jag kunde ta på mig allt ansvar om det hände henne någonting, men de gick inte ändå. Så det var bara att snällt lämna kickbiken i bilen :P
Så vi promenerade omkring med alla andra tusentals människor och kollade på djuren, eller om det kanske var mera så att djuren kollade på oss, ibland kan man nästan undra vem som kollar på vem.
Det var tur att vi tog med oss en massa fika för man behövde energipåfyllning av att gå omkring så mycket, vi gick ändå i nästan 6 timmar. Bra att vi hade vatten med oss också då det var strålande sol hela dagen, sen var det bra att vi hade smörjt in oss med solskyddskräm för såg flera andra både vuxna och barn som var helt röda efter ett par timmar i solen.
Framåt 3-4 tiden så började det glesna på folk, antagligen för att småbarnsfamiljerna eller rättare sagt småbarnsföräldrarna hade tröttnat på barnens eviga tjat och gråtande.
Ganska skönt för min och marikas del att kunna gå omkring obehindrat och kolla på djuren som inte hade gömt sig undan folket och värmen.


En lejoninna på Kolmården



Efter att vi gått ut från själva djurparken så gick vi in i tropicariet och tittade på djuren där, men det kändes verkligen inte kul att gå där, såg så trist ut och djuren som var där verkade deprimerade. Låg till exempel döda fiskar i ett akvarium och en krokodil såg verkligen ut som om den inte hade någon livsglädje, nä inte alls kul att gå där :(

Efter att vi hade åkt från kolmården mot norrköping så stannade vi till på donken och köpte middag, vi åkte sedan och letade efter en tältplats och det slutade med att vi sov i bilen.
För när vi skulle sätta upp tältet så rasade det bara och knotten kom och anföll oss så jag är helt sönderbiten och i princip så har alla betten jag fick svullnat upp så jag ser fördjälvig ut. Påminner lite om tältresan i värmland, fast nu är det fler bett på kroppen än i ansiktet så ser inte lika hemsk ut i ansiktet som jag gjorde då.
Sov inte så jätte gott, frös lite och blev lite stel i ryggen men gick ändå att sova :)

På söndagen så åkte vi igeom Safariparken på kolmården och såg lite alla möjliga djur där med och det var nog tur att vi åkte så pass tidigt som vi gjorde för det blev fruktansvärt varmt senare på dagen när vi satt i bilen på väg hem höll man på att svimma av av värmeslag.
Så väl hemma blev det lite paketöppning eftersom det var min 20-årsdag :)
Fick en gjutjärnsgryta, det var verkligen helt otippat och aboslut ingenting som jag någonsin skulle kunna tänka på att önska mig :) fick även glas och en drinkmixbok :)
Fick också en jätte fin lysande ängel av marika :)
Gick ut med mamma och hunden och flisan ville mer än gärna bada i värmen.


Mumsigt med pinne tycker Flisan



Sedan bar det av hem till pappa, åkte förbi och plockade upp Joi vid gullmars också.
Väl hemma hos pappa bjöds det på Festfisk och det var verkligen jätte gott :)
Fick presenter även där :) Presentkort på valfri konsert/böcker/filmer eller annat av pappa och christina :) Danskurs av Nadja, Natta, Johan och Sofia :) Så nu ska jag lära mig att dansa Reaggeton :) det är typ så som Christina Aguilera dansar :) Mitt danssällskap då blir Nadja, börjar med dansen senare i sommar/höst.
Fick även en jätte vacker bukett som dock står hemma hos Joi då jag inte kunnat ha den i bilen medans jag jobbar.


Min fina bukett




Började på nya skiftet igår också och de som jobbar på andra skiftet alltså delvis det som jag har börjat på eftersom jag jobbar dagtid verkar vara värsta seriösa gänget, så allvarliga liksom men jobbar som sniglar. Men de är trevliga iallafall så det känns bra, det är huvdsaken, lite jobbigt bara att man ska jobba på ett visst sätt på gamla skiftet och ett annat sätt på nya skiftet, men det fungerade ganska så bra ändå :)
Mamma opererades igår också, hon behövde inte ha gips men får inte stödja på benet på 6 veckor. Hon har ett stort hårdplast paket på foten, så jag har försökt hjälpa till så gott jag kan med allt hon kan tänkas ha hjälp med..

Idag så blev det inget jobb för min det, har hjälp mamma en hel del, hon är redan less på att gå hemma och inte kunna göra någonting så hon har ringt en massa samtal till sina vänner så jag kan tänka mig att det blir skyhöga räkningar efter de är 6 veckorna.
Ringde läkaren idag också och jag säger bara att läkare är verkligen ett släkte för sig, de är alltid så luddiga i sina svar och ger aldrig några direkta svar.
Har iallafall en lättare förslitning i ryggen mellan kota 3 och 4 i ländryggen och när jag frågade om vad man gör åt det så sa han bara att jag ska fortsätta träna hos sjukgymnast och jag frågade hur jag skulle göra med gymmet eftersom så fort jag tränar tungt så får jag ont i ryggen. Men det kunde inte läkaren svara på utan det fick jag ta med min sjukgymnast. Jag frågade om hur jag skulle kunna göra för att bli bra igen och då sa han bara att det får du ta med din sjukgymnast. JAg menar bara att han är ju faktiskt utbildad inom medicin och sjukdomar m.m då borde ju han kunna svara på hur man ska göra för att bli frisk igen. Men nej då det kunde han inte göra.
Så nu får jag snällt vänta tills i augusti för min sjukgymnast är på semester.... Hmmf. Ska ringa den andra läkaren på måndag och fråga vad han säger om saken... Han är ju den läkare som jag gått till mest och är lite mer insatt i fallet, men han var inte där idag...
Mamma sa dock att det inte gick att bota förslitningar utan att det var någonting som sitter kvar hela livet, det man kan göra är att träna upp muskelaturen runt området som är förslitet.

Idag har jag även sett klart på säsong 4 av one tree hill :) jag är verkligen fast just nu :) ska börja på femte säsongen inom kort :)

Under de första veckorna på cola har jag fått ändra min uppfattning om en person som jag tyckte ganska så illa om tidigare. För en tjej som känner henne berättade raka motsatsen till det jag trodde om henne. Visst jag har uppfattat henne som en bitch rent ut sagt som gillar att köra med människor, men det som personen på cola berättade om henne fick mig att ändra uppfattning. Har även läst en del saker som hon har skrivit i andra människor bloggar och hon är nog inte helt dumt i huvudet iallfall, även om vi har olika uppfattningar om folk och saker så har hon ändå en hel del vettiga saker för sig.
Så jag har lärt mig en läxa nu, man ska inte dömma någon man inte känner fullt ut och sen ska man inte dömma någon efter andras åsikter utan skapa sig egna åsikter om personen efter att man har försökt lära känna den.
Så nu ska även jag bli bättre på att lära känna människor och verkligen undersöka om andra människors förutfattade meningar verkligen stämmer.

Varje dag har med sig någonting man kan lära sig av och det fina vädret sänker läsarsiffrorna totalt men det gör ingenting :) Mer fint väder åt folket :)


Livet fungerar bra :)

I tisdags så var jag och Emelie i södertälje och prata med tatueraren som ska tatuera oss :) Så för hoppningsvis blir det någonting bra av det han ritar, fast han utbrast "Vad är det där!?" till emelies skiss :)
Vi skulle tydligen höra av oss på måndag så då får vi se vad han säger :D

Pratade med ett par personer på cola också för att kunna fixa så att jag jobbar dagtid och det löste sig galant :) Jobbar numera 7-16 och det är bra för då kan jag hjälpa till hemma lite mer nu när mamma ska opereras på måndag, en annan fördel är att jag slipper jobba 14.00-22,36 :) Skönt :D

Var för övrigt på ASA/Bussgods i Farsta och pratade med Roffe, jag har jobb direkt efter cola. Börjar den 17:e augusti kl 8. Då har jag en projektprövotids anställning i 4 månader iallafall och sen får vi se hur det blir.
Så det känns verkligen jätte bra :)

Idag när jag kom till jobbet fick jag reda på vad dagens stora arbetsuppgift var. Ett självras i F-gången på ca 15 pall.... Jag fick plocka tillsammans med ett par andra, kul med lite omväxling men inte när man blir helt kletig av cola för att det är flaskor som har gått sönder.
Men men vi plockade upp allting på 2 och en halv timme :)

Mådde lite halvilla efter matlådan, vet inte riktigt varför men fick gå hem iallafall.
Det blev bättre hemma så jag och Joi åkte mot gålö och var vid klipporna och solade och åt vattenmelon :) Mums.

 
Jag och Joi är på klipporna och solar oss, mys :)


Mitt liv fungerar alltså jätte bra :) Jag har ett jobb ett par månader, jag har fixat as bra jobbtider, jag har en underbar familj och en jätte förstående och underbar pojkvän :)
Jag tycker helt enkelt att mitt liv fungerar perfekt just nu :)

Var på Transformers Revenge of the Fallen premiären på Rigoletto i onsdags och det var nog första och sista gången som jag gick på premiär av en så kallad "nördfilm" det var fullsatt och det betyder cirka 900 personer och det hade troligen varit en visning i salongen innan för det var så fruktansvärt varmt där inne så det var äckligt.
Och stackars Joi fick sitta bredvid ett par riktiga nördar som osade av svett....
Visst nu var jag fördomsfull igen men jag tror faktsiskt att jag har rätt att vara det den här gången. De var typ 25 år, luktade svett och bet i princip på naglarna när hjältarna var på väg att råka illa ut. De klappade också i händerna när hjältarna gjorde någonting bra i från sig.
Förvisso de kunde ha varit förståndshandikappade eller någonting men tror inte de skulle få gå på bio själva då utan en asistent.
Förhoppningsvis så växer de upp någon gång och inser att hygien kan vara ganska trevligt och att det finns andra personer eller filmkaraktärer man kan ha som idoler.
Vet att jag dömmer dem nu men jag bryr mig egentligen inte om vad deras intressen är, om de tittar på transformers serien eller samlar alla figurer som finns att köpa, har lite svårt bara för folk som osar svett.
Och även om de är nördar så kan de vara världens snällaste människor, så hade de inte osat svett så hade jag givit dem en chans, skulle självklart ge dem en chans om de luktade svett också dock så får de var extra trevliga då för att väga upp.


Transformers, bilden hämtad från internet


Filmen var för övrigt helt okej, mycket bra specialeffekter och riktigt nice ljud var det också. Skulle vara trevligt att ha ett sånt ljud hemma :)


Imorgon blir det kolmården med Marika :) vi ska sova i tält och kolla på alla djuren :) Förhoppningsvis så ser vi djuren också eftersom det faktiskt är Marikas födelsedagspresent :)



Flera dagar att skriva om

Skäms på mig, har ju inte uppdaterat bloggen på jätte länge men nu får det vara nog med pausen från bloggandet. Skärpning nu.

Japp jag magnetröntgade ryggen och jag kan säga att det var tur att jag inte har cellskräck för det var inte gott om plats där inne i röntgenröret. Sen när han väl började röntga (det var en manlig röntgensköterska) så dundrade det som om själva åskan var lös.

Sedan efteråt kändes det som om jag hade jätte ont i ryggen, eller inte jätte ont men det ömmade i ryggen, vet inte om det bara var inbillning eller om jag blev påverkad av all magnetstrålning.


Magnetröntgen, han på bilden ser nästan ut som min mahnetsköterska. Bilden hämtad från internet

Har fått hem 2 säsonger av One Tree Hill så dem kommer jag geeka nu, men dock så glömde jag min box med säsong 4 hemma hos Joi så jag har inte kunnat se på dem. Köpte också Twilight och den har jag sett nu :) Den är verkligen bra, vet inte riktigt varför jag tycker den är bra, det är inte för att Edward Cullen är snygg för det är han inte, nog mer själva storyn om omöjlig kärlek. Grymt bra iaf så den rekomenderar jag alla att se :D och One Tree Hill också för den delen med massa tonårsdilemman och är med all säkerthet föresägbar men om man är inne i storyn på serien så bryr man sig inte :) Man hinner inte tänka i förväg vilka händelser som ska komma utan man är så uppslukad i nuet.




One Tree Hill Säsong 4, jag ska geeka sen säsong 5 :) Bilden hämtad från internet



 


Twilight är en väldigt mysig film :) Bilden hämtad från internet.



Min midsommar firade jag med att städa och sitta framför datan, Mamma tyckte det inte var fint nere hos mig och jag var mycket medveten om det även om jag lät lite småsur när hon påpeka det, men kanske var lika bra att hon sa att det var stökigt så  jag fick tummen ur någon gång och verkligen städa. Så nu är det jätte fint igen :)

Jobbar på S10an i vanlig ordning och det har varit både lugnt och fullt ös.Idag var det väldigt lugnt för banan stod still mer än vad den gick, faktiskt ganska så skönt :)
Pratade med olika personer idag också om att bara jobba förmiddag eller dagstid så får se vad det blir av det, får hoppas på det bästa :) Skulle verkligen vara skönt att slippa 14.00-22.36:passet speciellt nu när mamma ska operera foten också. För hoppningsvis så blir det en operation den här gången och inte bara bedövning i hela benet.

Vi har även fått finbesök från Jönköping av kusin Marie med fästman Ronny och barnen Liam och Meja. Verkligen jätte söta och rara barn de där bägge :)
De hann inte ens vara här i en halvtimme innan mamma springer fram till mig och viskar: "Sånna där små vill jag att du ska ge mig någon gång." Med andra ord mamma är redo att bli mormor redan nu men tyvärr så känner inte jag riktigt för att bli mamma ännu.

Har faktiskt prövat att sova i bäddfåtöljen också och den är verkligen superskön att sova i, skulle nästan hellre sova i den än i min säng :) Den är perfekt att ligga i när man ska kolla på film :)

Har tagit lite bilder också :) Har ju inte fotat på ett tag så kändes skönt att knäppa lite bilder :)



Meja sitter i gungstolen och tycker det är jätte roligt att gunga :)



Grästrån i solnedgången



Min modellhund :)



Som gärna poserar framför kameran :)



Lite macrobilder också :)



Sjön en vacker dag :)



En vacker gärsgård :)

Imorgon blir det min One Tree Hill box tills Joi kommer hem från jobbet :) Sen ska jag vara social mot min älskling som ringde imorse och sa att han sakna mig :) Då blev jag jätte glad :) Saknar honom också, blir ju inte så många dagar vi träffas nu när båda arbetar. Men men man får tar vara på de tillfällerna som ges, men nu är det nog läggdags för min del. Ska upp vid kvart i 5 :P


Här kommer...

0-199533ab62053ddb4219b07b64ab5af5.png

Här kommer bilden på min runkartruck :)


Sladdar & Fåtölj

Igår så var det en ganska seg dag med för mycket regn. Jag hittade en bäddfåtölj på blocket i bromma som jag åkte och köpte. Joi hjälpte till att bära :)
Kan bara säga att jag hatar verkligen att köra opeln, jag hatar den där dumma GPSn för den hade inte med alla vägar och jag hatar vårat mongosläp i kombination med de två förstnämnda..
Jag var på allt annat än ett bra humör igår när jag åkte till bromma, kan bara säga stackars Joi som fick stå ut med mina allt annat än fina ord.
Men idag är en ny dag och jag ahr varit på bra humör :)
Har köpt sladdar till bilen så snart kan jag fixa stereon :) måste bara ha fint väder och ett par säkringar sen är det bara att koppla in ljudet :D wiiiee :D :D
Gymmade idag också och gjorde det stora misstaget att inte äta frukost innan så jag tyckte alla masknierna var jätte tugnt inställda idag fast det var samma vikt som förra gången :p
Sen har det varit jobbet hela dagen och S10an idag igen och det vräkte ut pall från den och helt otroligt nog så stannade den inte en enda gång idag :p
Så det var fullt ös.
Skjutsade hem Anton också, men han visste inte vilket hus han bodde i, haha :) "alla ser ju lika dana ut" ;) Nä ska vara snäll, inte lätt att vara senil när man börjar bli gammal ;)
Tro mig jag vet hur det är :)

Imorgon ska jag till magnetröntgen och röntga ryggen, så då lär man ju få åka in i en sån där tunnel, sen ska man ligga jätte stilla, men men vi får väl se hur det går och om de hittar någonting som är fel :)
Ska sedan hem till Joi <3 :) 

Det är dessutom någon som haft väldigt tråkigt när de har haft min truck, istället för at det står truckservice och reservdelar så har någon bytt plats på bokstäverna och skrivit runkarservice. Ska ta bild på det också lägga in i bloggen imorgon :)

Marika fyller dessutom 11 imorgon :) Grattis till dig lill gumman :) <3


Lugn Lördag

Sov tills klockan var efter 1 och det var riktigt skönt :) Har ju inte sovit så mycket nu i veckan så blev väl att jag tog igen mig lite nu :)
Jag och Joi åkte sedan till handen och kollade runt lite sen åkte vi hem till syrran där vi lira lite guitar hero. Nadjas kompis Krsitin var också där, det var väldigt trevligt :)
Sen provade vi att spela wiisports och det var kul de med :)
Sen bar det av hemmåt så nu sitter Joi och kollar på Rocky och jag fixar med Spotify som jag fick invite from en på Tommys jobb.

På tal om jobb så ser det ut som om jag har jobb i höst sen efter cola iaf så det känns skönt :) Ska bara skicka iväg ett mail och träffa chefen och prata lite :)

Blev inga sladdar till bilen idag, får bli imorgon eller någon annan dag :)

Imorgon måste jag verkligen städa nere hos mig, det ser ut som fan :p
Förhoppningsvis hinner jag gymma också men det kan man inte ge sig sjutton på att man hinner med tanke på vilken startstrecka jag hade imorse eller hmm eftermiddags :)


Lite bilder :)

Woho Charlie Caper vann talang 2009 :) Hoppas han gör någonting kul för pengarna :)
Gick ut och gick med Flisan och Joi efter och tog lite bilder :)






Godis och...

0-3bd64246ab19c609dff70ac8adc111da.png

Godis och mys framför talang tillsammans med Joi &lt;3 heja Charlie Caper :)


så blev...

0-5a0dd884ed8666fe003962971013f547.png

så blev håret då. Ganska mörkt men väldigt mycket bättre än den förra färgningen :) fick ganska mkt komplimanger på jobbet men den mest udda var från rikard som jämförde mitt hår med sjögräs men det var fint iallafall. Hmm undrar om han har foton på olika sjögräs hemma på sina väggar, kanske är nya modet att gå omkring med en klick sjögräs på skallen :)


Hårfärgning pågår


Mamma hjälpte mig med att kleta in färgsmeten i håret :)


Shoppingtur :)

Dagen har flugit iväg, det var hela tiden någonting på S10an så det var fullt ös, men sen hände samma som igår att banan säcka ihop en halvtimme innan vi slutade, jag klagar inte :D

Sen efter jobbet så hämtade jag  upp Emelie vid jetmacken och vi åkte till Farsta. Där tog vi först en fika och jag förstår inte att det är så dyrt att fika :O Emelies räkmacka och cola kostade typ 80 spänn!
Jag köpte en macka med ost på och en dammsugare för 40 :P Bara mackan kostade 25 spänn :O
Sen gick vi runt i alla affärer i hela farsta, vi pratade en massa och jag hittade absolut inga kläder alls :(
Men Emelie var fast besluten ut att jag skulle hitta kläder  så vi gick in på H&M för typ 5 gången och jag sa att hon fick plocka på sig vad hon ville till mig. Tro det eller ej men vi hittade faktiskt kläder till mig :)
Det blev ett par mörkgröna shorts, en blus/skjorta med lite olikfärgade sträck och ett vitt linne :) Sen köpte jag strumpor också :)
Efter att vi hade sprungit runt i affärer i mer än 2 timmar så åkte vi till Ica Maxi för att köpa hårfärg. Så nu blir det förhoppningsvis mörkare och blir det inte det nä då får jag väl vara mellanblond/ljusbrun helt enkelt :p
Vi hittade också varsitt par skor också :D
Så tack så mycket gumman för att du orkade med mitt antishoppinghumör :P och tack för att du fick mig på så mycket bättre humör <3
:)
Vi får se till att det inte blir för sällan nu som vi ses.
Vi har också samma smak om vad vi har för tatuering :) Så det känns bra :)

Men nu ska jag försöka få ordning på mitt hår :)



Min ena nya sko :)


Flisan äter grässtrå


 


New hairstyle...

55279aad2882931154be4c7128be392e.png

New hairstyle :) klippte och färgade håret igår men tycker själv att det inte blev tillräckligt mörkt, så får se om jag färgar om det i en mörkare färg :) men nu ska jag jobba, s10 kör fullt ös redan från början :p


Jobbarkläder och söndertjatade låtar!

Kom att tänka på en sak nu så här i efterhand.
När jag klev in på frisörsalongen i handen så bemöttes jag av hon i kassan som vilken kund som helst, alltså hon var jätte trevlig och gav mig den informationen jag frågade efter. Men hon som klippte mig behandlade mig som om var tvungen att göra sitt jobb och inte alls tyckte om att jag var där som att hon var lite overclass. Hmm, hade hon bemött mig annorlunda om jag hade varit sminkad och inte haft jobbarkläder på mig.
Skulle jag jobba inom ett serviceyrke där man möter folk varje dag så skulle jag behandla dem med jobbarkläder på sig lite extra trevligt, eftersom de jobbar så betyder det att de har pengar och är man då trevlig så lär de ju komma tillbaka :)
Iofs så skulle jag bemöta alla på så trevligt sätt som möjligt.
Men mamma sa att hon kanske var en praktikant, som var tuvungen att få ihop praktiktimmar.. Men men.

Kom också att tänka på låtar som spelas på radio att de borde införa en lag på att man inte får spela samma låt flera gånger i timmen. Till exempel så har de redan spelat sönder "Im in love with a fairytale" och den har inte ens gått på radio så länge, och det är bara början på sommaren ännu, jag kommer använda öronproppar om jag måste höra den låten igen :P
Tycker synd om de som jobbar på plocktorget som säkert hör låten bra mycket oftare än vad jag gör :O
Nä inför musikregler :O


Grå dag

Åkte ifrån Joi vid kvart över 5 imorse, inte kul att gå upp när han låg kvar och sov.
Det var ganska lungt på S10an idag iallafall till en början sen så sprutade det ut massa pallar med Cola light.
Men en halvtimme innan vi skulle sluta så blev det massa fel på banan och den skickade ut halvpallar med cola istället för helpall. Vissa till och med utan pall :O
Så de sista 40 minuterna så stapla jag europall och plastbrett så att det blev fint.
Umit och Ivan roade sig med att kommentera storleken på armar och ben, de kom fram till att Umits överarm är lika bred runt om som Ivans lår... Haha, var rätt kul att se dem hålla på och de ska vara typ 30-40 någonting sånt :P

Sen efter jobbet bar det av till handen för klippning och jag kan ju säga att jag hade nästan lika gärna kunnat slita av mig håret på egen hand..
För hon som klippte var inte direkt försiktig utan drog ganska friskt i mina tovor, utan spraybalsam till en början. Aj aj säger jag bara, blev till och med lite tårögd ett par gånger.
Sen klippte hon iaf, blev inte alls bra med luggen från början, såg typ ut som att luggen var tjockare än allt hår på huvudet :P Så bad henne att rätta till den lite för det såg verkligen förskräckligt ut.
Så förutom typ 1000 hårstrån fattigare, kamning av öra och nästan avkammade örhängen, samt nästan en borste i ögat och massa små hårstrån som av någon anledning hamande på mina kläder och innanför så blev klippningen bra...
Men nästa gång kommer jag nog välja en annan som klipper mig, om jag går till samma ställe ens vill säga :p

Köpte en handsfree till min mobil idag också så nu kan jag prata i telefon på jobbet :)
Fick även tillbaka skatten igår så nu är man inte fattig längre :) Blir att fixa bilen lite grann så man har ljud i den iaf :)
Sen så ska jag nog försöka spara resten.
Iofs kommer marikas present att gå på en del :)

Nä nu ska jag hänga tvätten åt mamma, som fortfarande var bedövad i benet imorse :P


Sjukhusbesök :P

Var som tidigare inlägg på jobbet och jobbade, S10an drog igång ganska ordentligt sen efter frukosten, det har varit både fanta pinapple och fanta exotic. Hjälpte Roffe att köra ett raklass med bara Cola 2 liters, var typ 48 pall eller något.
Dagen gick jätte fort iaf så när jag hade slutat så bar det iväg mot huddinge sjukhus.
Skulle hämta mamma men när hon ringde mig vid 20 över 2 så hade hon fortfarande inte blivit opererad :O hon hade alltså varit där sen halv 10 och fick inte sin bedövning förens halv 2 :p
Så jag åkte hem till Nadja och Sofia och lånade deras soffa i ca 20 minuter, sen så skulle sofia åka och handla så åkte med henne och då ringde mamma och sa att det inte blev någon operation. Läkarnas ursäkt var att de inte hann med henne... Ähm hallå, det är ju faktiskt de som har sagt tiden till henne :O
Men tydligen var det så att bedövningen och blockaden som hade satt sig åt fel håll upp i låret istället för ner i foten... Hmm, inte så välutbildad personal montro?!?!?
När jag iallafall skulle leta upp mamma så blev jag omkring skickad till olika våningar och olika ställen, kunde inte få tag på mamma eftersom hennes telefon låg inne i ett skåp så jag irrade runt på Huddinge Sjukhus i 20 minuter innan mamma ringde och berätta vart det var någonstans hon var.
Då haffade jag en rullstol att skjutsa mamma i, eftersom bedövningen gjorde att hon inte kunde gå.
Hon hade tydligen blivit rejält förbannad på läkarna för att de inte hade hunnit med henne, och jag kan förstå det.
Men förhoppningsvis så blir operationen av inom snaraste framtiden.

Snart så ska jag åka till joi en sväng, ska sova hos honom inatt :) sen blir det tidigt upp som fan när jag ska åka och jobba imorgon men men, det får det vara värt :)
Ska bara vänta på att tommy kommer hem och lagar tjockpannkaka :) Mums.
Ska gymma imorgon också, och verkligen ta ut mig helt, sen blir det hem till Nadja igen för att umgås med henne och inte bara låna hennes soffa :)


Bonaqua emotion...

0-1d6b927ff020965f887c6dcf3ebc373e.png

Bonaqua emotion äpple är en riktigt god dryck :) smakar äpple men inte lika starkt som äppeldjuice. Och råkar man köra med pallarna nere i golvet så luktar det brända popcorn :) kör s10an och det är ganska lugnt än så länge :) så nu blir det fruktstund :)


Trött :p

Är väldigt trött efter en dag på jobbet när jag egentligen skulle ha gått upp 04.00 men tog bilen till jobbet och fick då 45 minuters sovmorgon :P hade varit mycket enklare om man bara jobbade morgon istället för morgon/kväll :p
Ska höra med någon om man kan flörta in sig på morgonskiftet på andra passet också :)
Var på S10an idag och den pumpade ut fanta i mängder, så dagen har iallafall gått jätte fort :)
Åkte till gymmet efter jobbet, tycker jag höjer vikterna på masiknerna jätte ofta men tycker fortfarande inte att det ger speciellt mycket :(
Får väl börja gymma varje dag, fast då skulle jag tröttna helt klart :p
Måste börja se lite mer glad ut på jobbet också :p ser skitsur och gravallvarlig ut när jag sitter och kör, folk lär ju bli rädda för mig, men det är bara för att jag koncentrerar mig för att inte ha sönder någonting :p
Har rasat en del plastbrett men i övrigt har jag inte rasat någonting ännu, peppar peppar..
Idag blir det nog iallafall tidigt i säng om jag ska orka med morgondagen :) Ska bli skönt att sova, nästan så man längtar lite till sängen nu faktiskt :p

Nike kom hem igår, han hade varit borta i mer än en vecka och jag började minst sagt få dåligt samvete över att han var borta. Eftersom det indirekt var mitt fel att han sprang iväg.. :( Men nu är han iallafall hemma igen, dock full med fästingar men välbehållen.

Mamma ska operara foten imorgon, vet inte riktigt vad det är som är fel men känns som om det kommer gå bra iallafall. Ska hämta henne på Huddinge Sjukhus efter jobbet, men man vet ju inte riktigt vilket skick hon kommer att vara i eftersom hon inte tål att bli nedsövd..
Men förhoppningsvis så går allting bra och läkaren hittar vad som är fel.

Höll på att smälla med en bil i rondellen vid jet i jordbro... Och det var inte mitt fel, eftersom är man i rondellen så har man företräde, men lik f*rbannat så kommer det en gubbj*vel och kör om mig på yttersidan i rondellen, det är inte ens tvåfiligt där! Jag slängde mig på tutan och skrek massa glåpord efter honom... Hade jag kört lite fortare så hade jag satt min motorhuv i sidan på hans bil. Det var inte mer än 50 cm ifrån en riktigt kraftig smäll.. Han måste ha kört betydligt snabbare än 60 genom rondellen och jag kom i 30-40....
Körde sen om och skrek lite på honom, inte för att han hörde det men han såg min mördarblick iallafall...

Känner mig på as dåligt humör, kan nog bero på att jag har sovit alldeles för lite inatt, trots min powernap på jobbet i trucken när banan stod still i 15 minuter :p
Men kan nog också ha och göra med en del saker som har hänt, visst borde kanske ha släppt det nu men jag kan faktiskt inte, det är en sån dask i ansiktet mot självförtorendet och tilliten så att det finns inte...
Men man kan ju hoppas att du vet vad du förlorar om du bryter ditt löfte.

Känns lite trist att jag inte kunnat fota någonting på senaste, men jag orkar inte riktigt med det :p kanske senare när jag har kommit in i jobbandet mera, men svårt att göra det när man byter skift hela tiden. :P hade varit lättare om det var mellan natt och morgon :p
Aja nu ska jag nog äta lite mat, sen blir det sängen för min del.
Natti


Lugn helg, eller inte :)

Helgen startade lugnt med film och takmålning sen igår kväll blev det fest hemma hos Cornelia och det blev ett par tequila shots och några cider sen hade man ingen större koll på klockan :) Men jag hade faktiskt ganska kul :)
Åkte tydlingen hem vid 3-tiden, jag trodde att klockan var typ 12-1 :)
Var nära på att slå upp bägge knäna på vägen ut från Cornelia, missade att det var ett trappsteg :P

Idag har jag bara tagit det lugnt, började dagen med att sega en stund innan jag gick till donken, joi var på gymmet och träna så jag tänkte göra raka motsatsen idag :) haha, mycket fett och socker har det blivit idag. Köte godis och när jag kom hem så blev det pizza :)

Känns bra att ha en pojkvän som tycker jag är söt, fast jag såg as sliten ut och hade smink sen igår och var allmänt bakis :p

Imorgon blir det upp klockan 4, ska hinna med bussen som går 20 över 5 så måste cykla vid 10 i :p Men ska bli skönt att jobba tidig vecka :)
Det blir gymmet imorgon också :D

Så snart är det sovdags för min del, måste bara kolla om min tvätt är klar :p


mums med...

22c048774c8febd51b2d812146bb87ae.png

mums med bakismat :) QP-meny med cola och en glass :)


Lite skillnad...

0-170285a5a41856f49f9c31dcb702ad2c.png

Lite skillnad på det gamla "vita" taket och det nya


Filmen sög!

Lite tråkigt att Terminator sög, det var liksom för mycket action och för lite handling, eller handling fanns det väl men den var lite för luddig... Nä gillade den inte så där jätte mycket, men det kommer ju massa andra bra filmer i sommmar som man kan se :)
Snart ska jag och Joi hem till pappa och måla hans tak i köket. Tror han skulle bjuda på lunch också :)
Måste bara få liv i joi, vilket nog kan bli ganska så svårt :S

Igår var det masssor med studenter ute och jag är verkligen glad över att jag slapp springa ut samtidigt som dem :P För man blev döv vart man än var någonstans. De där j*vla visselpiporna :O Förstår att de vill synas och höras mest men snälla de behöver ju inte göra resten av sthlms befolkning döva :P Nu låter jag som en sur gammal grinkärring men jag tycker så iaf :)
Nä nu måste jag få liv i Joi, vi ska vara där kl 12 :P


Fullt ös!

Igår när jag var på S10an så var det verkligen fullt ös, den bara spottade ut colapallar :P Och när den väl stod still så var man tvungen att fylla på med plastlock och och halvpallar :P Så det var verkligen en dag som gick fort :)
Men tycker det är dålig stil att vissa tar långlunch och långa raster när det är fullt ös :P Men med det nya datasystmet så borde arbetsledarna se vilka som jobbar aktivt, så kanske blir lite ändring.

Idag har jag fått köra lass hela dagen :) Det var faktiskt riktigt kul och tiden gick jätte fort :) Men lite jobbigt när man hamnar bakom någon annan som kör truck och kör jätte långsamt :p
Hade tidigt fredag också så slutade vid 8 :D riktigt nice :D
Har också kommit på att jag stör mig på folk som inte kan parkera i mitten av sin ruta... De båda som parkerar på vardera sida om min bil kan verkligen inte parkera alls, så jag får ofta klämma in mig på as liten plats så man knappt får upp dörrarna :P

Men ikväll blir det bio iaf :) Med Toni, Evelina, Kjelle och Joi, vad jag vet än så länge :) Vi ska se Terminator, tror den kan vara ganska så bra faktiskt :D
Men nu ska jag vara lite social med min Joi lite :)


Bussresa. Sitter...

6a1387d6749547a04c8d5e269c2d6436.png

Bussresa. Sitter på bussen på väg till gymmet, har lite tråkigt så tänkte att jag skickar iväg ett blogginlägg :) åkte för en liten stund sen förbi jordbro och fick lite blackout och tänkte nästan hoppa av för att gå till jobbet :p men kom på mig själv och satt snällt kvar på bussen. Den första dagen jag jobbade så skulle jag lämna av två st pall med läsk, och pallarna är ganska höga ca 150-160 cm skulle jag gissa på. Så kör jag där i gången och så kommer det fram en tant precis bakom pallarna och ser jätte sur ut. Okej att man ska kolla omkring sig när man kör och det är jag väldigt noga med, men är man en tvärhand hög så borde man ju inse själv att man inte syns bakom pallarna. Men men det var ju ingen skada skedd :) men nu ska jag ta och hoppa av, dags att gymma :)


Trucksnor

Det var en fruktansvärt seg dag idag på jobbet, det berodde nog på att jag hade en dipp typ mer än halva dagen och att det var segt på S10an som attan, gick inte speciellt många pall, kom jätte många sen stod den still i en halvtimme om inte mer :p Men det flöt på ganska så bra efter 7-tiden :)
Körde lite europall när banan stod still och fick då även plocka lite pall som hade vält :p Men men..
Slängde gamla spännband också och då upptäckte jag att jag hade fått trucksnor på armen!
Trucksnor är egentligen smörgfett till lyftstativet men det är typ grön aktit så det påminner om snor :p Så helt enkelt trucksnor.
Måste skaffa en handsfree till luren så jag kan tracka folk under tiden som jag jobbar :)
När jag körde två pall med åttapack så skulle jag lägga på en playwoodskiva på dem eftersom de ska vara underst, det gick ju bra men när jag vände mig om och skulle hoppa in i trucken så slog jag i knogen i de andra skivorna som stod bredvid, det var verkligen inte skönt :p  Så nu har man ett väldigt snyggt skrapsår över hela knogen på höger långfinger :p

Jag har gjordens träningsvärk i magen så varje gång jag hostar så gör det ont :P
Pratade med Umit (han som jag alltid glömmer namnet på) och han gav några tips om träningen på gymmet :) Han har tydligen gymmat med bodybuilders tidigare så vet hur man gymmar på rätt sätt. Så ska pröva en ny övning på gymmet imorgon. Han kunde också gissa rätt kroppsvikt på folk, så jag lät honom testa och jo han fela på 2 kilo så jag är imponerad :)

Kanske ska förklara vad en dipp :p
Man kan vakna på morgonen och allting känns helt meningslöst, man har inte någon lust med någonting och det man helst skulle vilja göra är att inte gå upp på morgonen om det är en riktigt djup dipp, annars tar man sig upp ur sängen men bänkar sig i soffan eller någon annanstans där man sitter bra och så skulle man gärna sitta kvar där resten av dagen..
Sen om det har hänt andra saker omkring som är jobbiga så blir det en djup dipp :p
Men ska till ungdomsmottagningen nästa vecka och kolla om de kan hjälpa mig på något sätt, det är iaf en början och de kanske kan ge mig råd.
Men nu är det förhoppningsvis färdigdippat för den här gången.. :p


Dipp

Dipp dipp dipp......

Måstre göra någonting åt det......

Dipp dipp dipp.....



Ska snart iväg till jobbet så måste börja göra mig iordning, utsidan får täcka insidan för ett tag.


Rubrik :p

Jag är verkligen sämst på att komma på rubriker men men det får duga med den där.

Cyklade till Tungelsta idag i regnet och det gick ju bra eftersom man blev ju varm av att cykla men sen när jag satt på bussen till gymmet så började frysa något fruktansvärt :p så direkt när jag kom in på gymmet så gick jag in i bastun med kläderna på. Det var skönt :)
Sen var det bara att börja gymma, fick lite dåligt samvete när jag såg att jag inte varit där på en månad!!!! Tiden går lite för fort ibland... Men men nu är det nya tag som gäller och jag känner nu att träningsvärken börjar komma smygandes :p

Jobbade på S10an idag också, det är ett produktionsband där det kommer 1&½ liters läsk, i singelpack eller 8 pack. Först var det Cola Zero sen Sprite :)
Jobbade med Ivan och..... hmm vad var det han hette nu då :p aja. Men de var trevliga iaf :) Man kanske borde lära sig turkiska så man kan tjuvlyssna på vad alla säger :) Eftersom nästan alla är turkar så pratas det ofta på turkiska i fikarummet, man blir ju lite nyfiken på om de säger någonting om en :) Det roliga är att nästan alla är släkt med varandra också på ett eller annat sätt :)  Eller kanske inte med varann men alla som jobbar där inne har en släktning som också jobbar där :)
Undrar vad det blir för arbetsuppgifter imorgon, tycker det är kul att jobba, men det är väl bara det den första tiden sen så blir det nog inte lika kul längre, men samtidigt så blir det vad man gör det till :)
Mötte på arbetsledaren för det andra skiftet idag och han kom ihåg mig, jag jobbade ändå inte över speciellt mycket förra sommaren men han kom ihåg mig endå, undrar om det var för att jag skötte mig bra, eller motsatsen? :S Hoppas på det första iaf :D

Snart är det nog läggdags för min del, ska upp 8-9 imorgon :)


Första dagen på jobbet!

Idag har jag varit första dagen på cola :) kände igen massa med folk och de kände igen mig också :) trevligt att det var så många som man redan kände. Till och med Memmet var trevlig från börjar i år :) Han var lite grinig förra året.
Det var lite skillnad jämnfört med förra sommaren, en del folk hade blivit en aning större, eller i vissa fall ganska mycket större, andra hade blivit smalare, men de var ändå samma goa gäng som var där förra sommaren :) Det var riktigt kul att kommma tillbaka :)
Det som var nytt med lagret var att man inte längre kunde köra på vissa ställen för de hade byggt stelage där :p så man fick ta lite omvägar, men det fungerade bra ändå :) Sen ska man börja plasta koncentratförpakningarna så att intre alla blir förstörda om en blir förstörd, på cola kallas koncentratet för BIB (Bag in Box).
Det var även ett nytt system för att hämta pallar och gods, så man var tvungen att scanna ganska mycket och så men jag tycker att det var mycket lättare :)
Sara fick bli lite mentor över mig idag så jag fick lära mig det nya systemet så jag har mest kört tomgods idag, det vill säga, europall, halvpall, returer, bretten och sen fick jag byta av lite på banorna när de skulle äta lunch och så där.
Men det var iaf jätte kul att komma tillbaka :) Nästan så man längtar lite tills imorgon :)

Ska till gymmet imorgon innan jag ska jobba, får se hur det går med ryggen, gick hyfsat bra idag iaf, fick lite ont när jag satt lite konstigt i trucken med fixade det genom att sträcka på mig lite mer :)


Mamma!

Låg nyss ute i hängmattan och funderade på livet och vad som verkligen är värt någonting i livet. Jag kom fram till att min mamma är verkligen världens bästa.
Vad det än är som har hänt så finns hon alltid där med goda råd och lyssnar, hon kan fixa saker som ingen annan kan fixa.
Bara genom att prata med min läkare så fixar hon en magnetröntgen tid åt mig med mindre väntetid än en månad.
Hon finns alltid där och lyssnar. Hon är inte bara min mamma hon är min bästa vän också, en vän som man delar allting med. Vi finns där för varandra oavsett vad det är som har hänt så vet vi alltid att den andre alltid finns och lyssnar.
Min mamma lagar alltid jätte god mat och jag ser henne som en förebild, för att hon är en stark person som genom sitt kloka sinne blir respekterad precis för den hon är.
Mamma du är bäst och jag älskar dig!
*Kramar* /din Skorpa